Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marco Simone nu mai vine la FC Botoşani! Valeriu Iftime a anunţat cine va pregăti echipa. ”Am refuzat multe oferte, pentru că ţin la ei” | EXCLUSIV

Marco Simone nu mai vine la FC Botoşani! Valeriu Iftime a anunţat cine va pregăti echipa. ”Am refuzat multe oferte, pentru că ţin la ei” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Botoşani are un start dezastruos de campionat, însă Valeriu Iftime este optimist că echipa sa îşi va reveni. Deşi ocupă ultima poziţie în Superligă, moldovenii au obţinut un punct în ultima etapă, contra Rapidului, scor 0-0, iar jocul i-a dat speranţe finanţatorului.

Tandemul Ciobanu-Patache îi dă speranţe lui Iftime. ”Mi-e greu să cred că pot găsi o formulă mai potrivită”

Într-un interviu acordat pentru Orangesport.ro, finanţatorul lui FC Botoşani a dezvăluit că şansele ca Marco Simone să antreneze la Botoşani sunt nule. Valeriu Iftime a recunoscut că a purtat o discuţie cu fostul mare atacant al lui AC Milan, însă mutarea a fost departe de a se realiza. 

Astfel, patronul Botoşaniului va merge în continuare pe mâna lui Andrei Patache. Deşi este la prima aventură ca antrenor, fostul fundaş este ajutat de Mihai Ciobanu, unul dintre cei mai vechi oficiali ai clubului finanţat de Valeriu Iftime şi posesorul de Licenţă PRO din staff-ul moldav.

”(n.r. despre venirea lui Marco Simone) Nu am făcut nimic. Nu e niciun fel de realitate, nu e nimic serios. Nu (n.r. - nu mai există discuţii). Momentan sunt Mihai Ciobanu şi Andrei Patache. Poate Botoşani îl lansează şi ca antrenor.

Cu Mihai am avut o relaţie foarte bună mereu, au muncit la mine. Ţin foarte mult la el şi cred că-l poate ajuta pe Andrei să crească, în privinţa vestiarului, iar Andrei se înţelege bine cu Mihai şi împreună fac o echipă. Am renunţat la multe oferte de antrenori, pentru că ţin la ei.

Mi-e greu să cred că găsesc o formulă mai potrivită decât Mihai (n.r. Ciobanu) şi Andrei (n.r. Patache)”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro.

FC Botoşani este lanterna roşie din Superligă, cu nouă puncte după 18 meciuri. În următoarea etapă, roş-alb-albaştrii se vor deplasa pe Oblemenco, pentru duelul cu FCU Craiova 1948.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botoşanisuperligămarco simone 

viewscnt
Articole similare