Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea noutate pe care am putea să o vedem la Cupa Mondială din Rusia

Marea noutate pe care am putea să o vedem la Cupa Mondială din Rusia

Cupa Mondială

Comentarii

Alexandru Deaconu, vice-preşedintele CCA, susţine că tehnologia video ar putea fi folosită la Cupa Mondială din Rusia. O decizie va fi luat în luna martie, când IFAB - organismul care se ocupă cu regulile din fotbal - va lua o decizie în acest sens.

Tehnologia video este tot mai prezentă în fotbalul mondial. VAR ar putea fi introdusă şi în Liga 1, începând chiar cu play-off-ul din acest sezon. Alexandru Deaconu, vice-preşedintele CCA, susţine că această tehnologie ar putea fi folosită şi la Cupa Mondială din Rusia. Decizia finală va fi luată în luna martie:

”Acest sistem este în test, iar o decizie finală va fi luată abia în martie 2018. Sunt mai multe variante care funcţionează în diferite ţări. Ulterior, vor fi analizate toate aceste experimente şi se va veni cu o concluzie finală. Atunci IFAB va lua o decizie şi tot atunci se va decide dacă sistemul va fi folosit la Campionatul Mondial din Rusia. Aţi văzut că au fost selectaţi anumiţi arbitri, dar ei nu ştiu dacă vor fi folosiţi pentru Video Assistant Referee. În martie 2018 se decide”, a declarat Alexandru Deaconu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cupa mondialarusia 2018var 

viewscnt
Articole similare