Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Drăgulescu, doar locul 4 în finala de la sărituri. România încheie fără medalie Mondialele de la Montreal

Marian Drăgulescu, doar locul 4 în finala de la sărituri. România încheie fără medalie Mondialele de la Montreal

Gimnastică

Comentarii

Gimnastul Marian Drăgulescu s-a clasat, duminică, pe locul 4 la sărituri, la Campionatul Mondial de la Montreal. România încheie participarea fără medalie, după şase ani de la ultima contraperformanţă similară.

Marian Drăgulescu a fost notat cu 14.700 la prima săritură şi cu 14.733 la cea de-a doua, iar cu o medie de 14.716 s-a clasat pe locul 4.

Pe podium au urcat, în ordine, Kenzo Shirai (Japonia, 14.900), Igor Radivilov (Ucraina, 14.899) şi Hansol Kim (Coreea de Sud, 14.766).

Marian Drăgulescu a fost singurul finalist tricolor la aparate în cadrul CM de la Montreal. El are în palmares 10 medalii mondiale, 8 de aur şi 2 de argint.

Ioana Crişan s-a clasat pe locul 23 la individual-compus, unde a participat din postura de a doua rezervă în urma accidentării a două gimnaste din lista de 24 calificate, în timp ce Cătălina Ponor a ratat finalele la bârnă şi sol, iar Larisa Iordache nici măcat nu a concurat, ea suferind o ruptură de tendon ahilian înaintea calificărilor.

Delegaţia României încheie fără medalie la un Campionat Mondial după şase ani, ultima dată în această situaţie aflându-se la CM din 2011 (Tokyo). 

Duminică vor avea loc şi ultimele finale pe aparate, la bară fixă şi paralele (masculin), respectiv bârnă şi sol (feminin).

Nadia Comăneci este ambasadorul evenimentului şi a înmânat medaliile de aur la individual-compus feminin.

Afla mai multe despre: marian dragulescugimnasticaromaniamontreal 

viewscnt
Articole similare