Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Drăgulescu, gimnastul anului 2017. La feminin, Cătălina Ponor şi Larisa Iordache împart primul loc

Marian Drăgulescu, gimnastul anului 2017. La feminin, Cătălina Ponor şi Larisa Iordache împart primul loc

Gimnastică

Comentarii

Gimnastul Marian Drăgulescu a fost desemnat de FRG gimnastul anului 2017, iar la feminin, Cătălina Ponor şi Larisa Iordache se află pe prima poziţie a topului, în timp ce Andreea Bogati ocupă primul loc la gimnastică aerobică.

Topul anual al Federaţiei Române de Gimnastică include cei mai buni 10 sportivi în ramurile artistică şi aerobică.

La masculin, pe primele trei locuri se află Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Cristian Băţagă, iar la feminin, podiumul este ocupat de Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, ambele situate pe primul loc, urmate de Ioana Crişan şi Denisa Golgotă.

De asemenea, la gimnastică aerobică Andreea Bogati este liderul topului, iar pe următoarele două locuri se află Dacian Barna şi Gabriel Bocşer.

”Anul 2017 a stat sub semnul schimbărilor în cadrul structurii FRG, însă organizarea Campionatelor Europene individuale de gimnastică artistică de la Cluj Napoca este, fără îndoială, momentul de referinţă al anului. (...) Succesul gimnasticii artistice pe plan european a fost completat de rezultatele deosebite ale gimnasticii aerobice înregistrate la competiţia continentală din Ancona, Italia, acolo unde atât seniorii cât şi juniorii au urcat pe podium, în repetate rânduri”, a precizat FR Gimnastică.

Afla mai multe despre: dragulescugimnastica 

viewscnt
Articole similare