Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marin Barbu e nemulţumit de greşelile din apărare: "Ne-am băgat-o singuri în poartă la primul gol, iar la al doilea le-am pus-o pe tavă"

Marin Barbu e nemulţumit de greşelile din apărare: "Ne-am băgat-o singuri în poartă la primul gol, iar la al doilea le-am pus-o pe tavă"

Superliga

Comentarii

Juventus Bucureşti a remizat, sâmbătă, la Ploieşti, scor 2-2, cu echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, în direct la Dolce Sport 1.

"Dacă stăm bine şi ne gândim că am întâlnit o echipă a Iaşului cu jucători valoroşi, suntem mulţumiţi de acest punct. Am trecut peste problemele care au mai fost pe la echipă. La primul gol ne-am băgat-o singuri în poartă, al doilea l-am pus lor pe tavă. Suntem îngrijoraţi pentru acest parcurs. Dacă obţinem prima victorie, ne vom relansa. Foaia de joc a fost greşită de persoana care se ocupă de acest aspect. Îmi cer scuze, iar data viitoare vom evita aceste probleme" - a spus Marin Barbu la Dolce Sport. 

"Am avut acea ocazie uriaşă la 1-0. Dacă înscriam, obţineam cele trei puncte cu siguranţă. Asta e, mergem mai departe. În prima repriză am jucat foarte bine, nu doar în această partidă, ci şi în altele. Nu ştiu ce se întâmplă apoi. Cred că e vorba de lipsa noastră de experienţă" - a spus Simon Măzărache la Dolce Sport. 

Afla mai multe despre: liga 1juventus bucuresticsm poli iasimarin barbu 

viewscnt
Articole similare