Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae l-a remarcat pe Markovic: ”Arată maturitate în joc. A înscris nişte goluri de mare atacant!”

Marius Niculae l-a remarcat pe Markovic: ”Arată maturitate în joc. A înscris nişte goluri de mare atacant!”
Comentarii

Marius Niculae a vorbit la superlativ despre atacantul Universităţii Craiova şi al echipei naţionale, Jovan Markovic


România a obţinut prima victorie după patru înfrângeri consecutive, în faţa Islandei, scor 2-0. ”Tricolorii” s-au impus graţie golurilor lui Man şi Stanciu şi au reintrat în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Fostul atacant al naţionalei, Marius Niculae crede că România poate obţine nouă puncte din aceste meciuri disputate în luna septembrie: ”Eu am zis şi înaintea meciului că vom lua 9 puncte, sper să obtinem cele 9 puncte pe care am zis că le vom obtine. Ce a fost mai greu a fost acum Islanda, dar nu avem un meci usor cu Liechtenstein, pentru că ştim că este o echipă care va veni să se pare, dar cred ca vom reusi sa învingem. Apoi în Macedoania ... eu cred ca suntem mai valoroşi ca ei şi putem să îi învingem şi pe ei” a mărturisit Niculae.

Marius Niculae l-a remarcat pe Jovan Markovic, atacantul convocat în premieră la echipa naţională de Mirel Rădoi: ”Mai este un Markovic care desi este tanar arata maturitate in joc. A inscris niste goluri de mare atacant si eu cred ca poate sa faca o figură frumnoasă. Selectia este limitată, nu mai sunt jucători pe care sa joace la marile cluburile din Europa si trebuie sa ne multumim cu ceea ce avem si sa scoatem maxim din ce avem” a explicat Marius Niculae.

Următoarele partide ale tricolorilor în această lună sunt:

5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21.45 – Arena Naţională (Bucureşti);
8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21.45 – Tose Proeski Arena (Skopje).


Clasamentul Grupei J: 1. Armenia - 10 puncte, 2. Germania - 9 puncte, 3. Macedonia de Nord - 7 puncte, 4. România - 6 puncte, 5. Islanda - trei puncte, 6. Liechtenstein - niciun punct.

Afla mai multe despre: markovicmarius niculae 

viewscnt
Articole similare