Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Stan critică legea care permite cluburilor să primească bani publici: "Va fi o nenorocire pentru sport!"

Marius Stan critică legea care permite cluburilor să primească bani publici: "Va fi o nenorocire pentru sport!"

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Marius Stan, fostul preşedinte al Oţelului Galaţi, a explicat de ce crede că legea care permite finanţarea cluburilor sportive din bani publici nu este o idee bună.

"Această ordonanţă 38 face mai mult rău sportului. Dă posibilitatea administraţiilor locale să finanţeze sportul, dar această măsură se va întoarce ca bumerangul. Pentru că, fiind bani publici şi foarte mulţi, cei care semnează alocarea banilor vor pune la cluburi numai oameni care vor şti cum să gestioneze aceşti bani, să mai vină şi înapoi pentru activitatea politică, la partide. Va fi o nenorocire pentru sport!", a declarat Marius Stan la Telekom Sport.

"La Ligă miza este enormă. Tot banul! În urmă cu 4 ani, când s-au atribuit drepturile TV direct unei firme, un offshore, s-a încălcat legea. Şi Mitică Dragomir a încercat atribuirea direct unei firme, dar a intervenit Consiliul Concurenţei şi s-a opus, pentru că e vorba de un interes naţional. Dar Gino (n.r Iorgulescu) şi-a asumat încălcarea legii.

Posesorii drepturilor TV vor să prelungească pentru încă 3 ani contractul printr-un act adiţional", a mai spus Marius Stan, care a mărturisit că încă nu e decis să candideze pentru şefia LPF.

Afla mai multe despre: marius stanlpfdrepturi tvlegebani publici 

viewscnt
Articole similare