Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Stan e la un pas să se întoarcă în fotbal! E dorit de o echipă cu pretenţii la promovare

Marius Stan e la un pas să se întoarcă în fotbal! E dorit de o echipă cu pretenţii la promovare

Liga 2

Comentarii

Parcursul bun al echipei i-a făcut pe oficialii de la Călăraşi să se gândească tot mai atent la promovare. Iar pentru asta încearcă să convingă un om cu mare experienţă să se alăture proiectului de la Dunărea şi să atace promovarea.

Gazeta a scris că cei de la Călăraşi au luat deja legătura cu Marius Stan, fostul preşedinte al celor de la Oţelul Galaţi pentru a prelua o funcţie executivă în cadrul clubului. "Marius Stan este un om cu foarte mare experienţă, a reuşit să câştige titlul de campion al României cu Oţelul Galaţi, este implicat şi un foarte bun om de fotbal", spun cei de la Călăraşi.

În ultima vreme, în lumea fotbalului se numea inclusiv de o numire a acestuia la UTA, dar situaţia proastă prin care trece echipa atât din punct de vedere sportiv, locul 12 după 8 etape, cât şi financiar, l-a făcut pe Stan să spun pas ofertei venite de la Arad. Fostul preşedinte şi primar al Galaţiului s-a întâlnit deja cu cei de la Călăraşi, iar zilele viitoare e posibil ca acesta să fie numit oficial.

Afla mai multe despre: marius standunarea calarasipresedintedan alexanumire 

viewscnt
Articole similare