Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, deturnat din drumul spre Petrolul? O forţă din Superligă a dat răspunsul: „A greşit perioada!”

Marius Şumudică, deturnat din drumul spre Petrolul? O forţă din Superligă a dat răspunsul: „A greşit perioada!”

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică este foarte aproape să semneze cu Petrolul Ploieşti.

Marius Şumudică, deturnat de o forţă din Superligă din drumul spre Petrolul?

Totuşi, în ciuda interesului afişat de Petrolul, recent s-a discutat despre o venire a sa la Universitatea Craiova, formaţie care a avut un parcurs inconstant alături de Ivaylo Petev. Chiar Marius Şumudică a dezvăluit că Mihai Rotaru, patronul oltenilor, şi-ar dori să lucreze alături de el.

Anunţul lui Şumudică l-a iritat pe Rotaru însă, iar omul de afaceri a luat atitudine şi a explicat clar că nu este interesat de serviciile tehnicianul român în acest moment. De altfel, patronul formaţiei din Bănie are în continuare încredere în bulgarul Petev, astfel că Şumudică nu va fi deturnat din drumul spre Petrolul, cel puţin nu de Universitatea Craiova!

„Şumi a greşit perioada. Am zis 1 an, 2, 3 nu luni sau săptămâni. Are încă doi ani din vară Petev. Absolut nicio secundă nu m-am gândit să îl dau afară. Poate să vă spună Sorin Cârţu şi Pavel Badea. M-am întâlnit cu ei după ce am avut discuţia cu Ivailo, sigur am întrebat foarte clar dacă crede în proiectul nostru şi a zis da, chiar dacă acum câteva etape avea dubii.

Lucrurile nu mergeau din perspectiva rezultatului. Era dezorientat, tu ai 2-0 şi pierzi două puncte cu U Cluj, Poli Iaşi şi la UTA Arad faci două cadouri incredibile. Sigur că în momentul ăla eşti descumpănit, dar a zis că este 100%, atunci şi eu sunt 100%.

Pentru mine este important ca cei care sunt alături de noi să creadă în ceea ce facem şi să avem încredere unii în alţii. Nu s-a pus problema asta, erau analizele lui vizavi de jucători. A fost o perioadă de timp până îi cunoaşte pe toţi jucătorii, până cunoaşte specificul lor”, a spus Rotaru, potrivit Fanatik.

Ce a declarat Şumudică

„Domnul Rotaru m-a sunat acum vreo trei săptămâni şi mi-a spus că următorul antrenor al Universităţii Craiova peste o săptămână, o lună va fi Marius Şumudică. Cu Mihai am o relaţie specială, este prietenul meu, am crescut împreună.

Nu am lucrat până acum să nu ne certăm. Depinde cu antrenorul cu care lucrează, nu am mai scris de la Bacalaureat. Secunzii mei fac raport scris, cu mine poate sta de vorbă zi de zi. Pot sta de vorbă cu orice patron.

Avem un interes comun să creştem un jucător, fac tot ceea ce depinde de mine să crească în valoare şi să îl vindem. Dar cu 24 de ore înainte s-a închis telefonul, nici nevasta mea că a murit pisica, căţelul. Nu accept să văd jucătorii prin cabină cu telefoane, îţi dă cineva o veste nasoală.

Cu cât de duci spre examen, apar emoţii şi fel de fel de trăiri. Prefer să îmi închid telefonul, mă focusez pe relaţia cu jucătorii. Este adevărat că mă consult cu toată lumea, dar decizia o iau eu. Dacă rezultatul este negativ nu apar şi spun că ai spus tu”, a dezvăluit Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicauniversitatea craiovapetrolul 

viewscnt
Articole similare