Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică sare în apărarea lui Mircea Lucescu într-un inverviu pentru beIN Sports: ”Are nevoie de timp”

Marius Şumudică sare în apărarea lui Mircea Lucescu într-un inverviu pentru beIN Sports: ”Are nevoie de timp”

Stranieri

Comentarii

Tehnicianul echipei Kayserispor, Marius Şumudică, a declarat într-un interviu pentru beIN Sports că selecţionerul Turciei, Mircea Lucescu, nu poate face imediat o minune, ci are nevoie de timp. Dacă după doi ani, de exemplu, nu se vor obţine rezultatele dorite, atunci el poate fi demis, a precizat Şumudică.

“Dacă nu uzi floarea, dacă nu aştepţi, nu obţii rezultate. Lucescu are nevoie de timp. A avut puţin timp la echipa naţională, poate nu a avut când să îi urmărească pe jucători. Nu aşteptaţi o minune de la Lucescu, daţi-i echipa pe mână, să aşteptăm doi ani, iar dacă nu se obţin rezultatele dorite, dacă echipa nu se califică la un turneu final, renunţaţi la el”, a spus Şumudică.

El consideră că fotbalul turc este pe locul şase în lume, înaintea celui rus şi celui belgian. “Pe locul 6, după Italia, Germania, Franţa, Anglia şi Spania. Înainte de Rusia, de Belgia…”.

Marius Şumudică este de părere că fotbalul îşi pierde spiritul dacă se recurge la asistenţa video în arbitraj. “Sunt părţi pozitive şi părţi negative. Suntem cu toţii oameni şi putem greşi. Pozitiv este faptul că se pot corecta greşelile. Negativ este că fotbalul îşi pierde spiritul. Gândiţi-vă că stadionul este plin, 40.000 de oameni, şi ca la un meci de baschet se întrerupe jocul două minute pentru a vedea decizia. Este ceva contrar spiritului fotbalului. Acesta nu este baschet, este fotbal”, a afirmat tehnicianul.

Şumudică nu este de acord ca la meciurile din Turcia să fie aduşi arbitri străini: “Ar fi o mare greşeală aducerea unor arbitri străini. Arbitrii turci sunt foarte buni. Orice om poate greşi, eu sunt pro-arbitri turci”.

Marius Şumudică a făcut un apel către suporteri să fie alături de echipă şi atunci când va exista o situaţie dificilă, nu doar acum, când situaţia este bună. “Iubesc suporterii. Acum totul e frumos la echipă, dar suporterul adevărat se va vedea la greu. La nuntă, la petrecere vine toată lumea, dar la înmormântare vin puţini. Eu aş vrea ca aceşti suporteri să fie alături de noi şi când vom avea momente grele”, a adăugat Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicamircea lucescuturcia 

viewscnt
Articole similare