Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marko Dugandzic, prima reacţie după ce a plecat de la Rapid: „Sunt foarte fericit! Azi dimineaţă am aflat”

Marko Dugandzic, prima reacţie după ce a plecat de la Rapid: „Sunt foarte fericit! Azi dimineaţă am aflat”

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic (29 de ani) a plecat de la Rapid pentru a lua drumul Arabiei Saudite, acolo unde va evolua pentru Al Tai, echipa lui Andrei Cordea.

Marko Dugandzic, prima reacţie după ce a plecat de la Rapid: „Sunt foarte fericit! Azi dimineaţă am aflat” 

Fotbalistul croat a oferit şi prima reacţie după realizarea mutării. Atacantul este în culmea fericirii că a prins acest transfer la arabi şi speră să fie şi acolo golgheter.

„Sunt foarte fericit. Sper ca totul să fie bine, că mâine e ultima zi a transferurilor în Arabia. Fotbalul e ciudat, cum ştim toţi. Nu mă aşteptam la transfer. Vreau să le urez tuturor celor de la Rapid multă baftă.

Neftchi nu a oferit o ofertă concretă. Nu ştiu care a fost problema. Al Tai a fost mai rapidă. Sunt foarte fericit. Azi dimineaţă am aflat. Am făcut vizita medicală în Bucureşti.

(n.r. vrei să fii golgheter şi la arabi?) De ce nu? Sunt pregătit. Vreau întâi să cunosc colegii, staff-ul. Oraşul e cu mult diferit faţă de Bucureşti. Vom vedea ce se va întâmpla.

Sper că Rrahmani (n.r. va fi următorul golgheter al Superligii)”, a spus Marko Dugandzic la plecarea din România.

Rapid nu s-a putut opune salariului de "probabil peste 1.000.000 de euro" pentru Dugandzic. Transferul se face

Dan Şucu a oferit câteva detalii despre plecarea atacantului. 
 
„Da, golgheterul Rapidului pleacă! A avut ofertă şi din Turcia, acum două săptămâni, nu puteam să-l vedem nefericit că a ratat un contract cu şapte cifre!
 
Ne-am gândit în primul rând la binele jucătorului, la binele lui Marko, pentru că nu ne-am fi dorit să avem un fotbalist nefericit, să nu mai fie cu sufletul aici, să fie cu mintea în altă parte, deoarece a ratat o ofertă de o asemenea anvergură. Colegii mei mi-au spus că Dugandzic va lua un salariu din şapte cifre, deci, probabil, peste 1.000.000 de euro! Nu te întâlneşti în viaţă mereu cu asemenea şansă. 
 
Am hotărât să îl păstrăm acum două săptămâni, a avut o ofertă foarte bună din prima ligă turcă, dar atunci n-am dat curs. Acum este o şansă pe care Duga o are, o oportunitate colosală. Are aproape 30 de ani. E lovitura vieţii lui, iar noi nu puteam să ne punem de-a curmezişul”, a declarat Dan Şucu, pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: marko dugandzicrapidtransferal tai 

viewscnt
Articole similare