Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marţi avem meciuri cu scântei în Liga Campionilor şi pronosticuri pe măsură!

Marţi avem meciuri cu scântei în Liga Campionilor şi pronosticuri pe măsură!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Runda a patra din grupele Ligii Campionilor reprezintă un moment cheie pentru foarte multe formaţii care încă speră la calificare sau chiar la câştigarea grupei.

Specialiştii din cadrul celei mai mari şi mai active comunităţi de pariori de la noi din ţară au analizat cu atenţie cele mai spectaculoase 3 dispute de marţi şi ne-au furnizat concluziile şi o serie de sugestii de ponturi pe care le putem juca la operatorii de top licenţiaţi la ONJN!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LIGA CAMPIONILOR – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Sporting Lisabona vs Juventus



Sporting are o grupă extrem de dificilă, însă elevii lui Jorge Jesus mai pot spera la calificare numai dacă se impun în acest meci. În disputa precedentă dintre cele două echipe am avut parte de un meci ceva mai echilibrat decât indicau cotele; într-adevăr, lusitanii jucau în deplasare şi nu au încercat să forţeze foarte mult, însă jocul lor defensiv a funcţionat bine. Bas Dost şi colegii săi au câştigat ultimele două partide jucate de la confruntarea cu italienii, marcând 6 goluri şi încasând unul singur.



Juventus continuă să joace foarte bine în acest sezon, câştigând cele 3 meciuri din Serie A jucate în ultimele 10 zile într-o manieră cât se poate de categorică: 2-6 la Udinese, 4-1 acasă cu Spal şi 0-2 în deplasarea de pe San Siro, în faţa lui AC Milan. Miza meciului îi oferă lui Juve două posibilităţi din trei, aşa că ne putem aştepta la un joc strâns, care ar putea să se încheie indecis: X la pauză sau la final @ 1.62 @ Sportingbet – Pariază AICI!

Cu toate acestea, pare greu de crezut că ambele formaţii nu vor marca în acest meci, mai ales pentru că gazdele for fi nevoite să forţeze la un moment dat: Ambele marchează @ 1.85 @ Betano – Pariază AICI!

FC Basel vs CSKA Moscova



Basel are 6 punte în acest moment şi speră la calificarea în primăvara europeană. Formaţia condusă de Raphael Wicky se descurcă excelent chiar şi fără cel mai valoros jucător din lot, golgheterul Ricky van Wolfswinkel, care este accidentat de mai bine de o lună. Elveţienii au dovedit că formează un grup puternic şi par să fie pregătiţi să se dueleze din nou cu ruşii, înregistrând în acest moment o serie de 8 meciuri fără înfrângere.



CSKA Moscova nu traversează un moment deloc bun. Elevii lui Viktor Goncharenko au simţit gustul victoriei numai de două ori în ultimele 10 etape, iar soarta antrenorului belorus pare să fie incertă. După ce Vitinho şi colegii săi au pierdut acasă cu Basel, CSKA a remizat la Moscova în faţa marii rivale Zenit, iar apoi a pierdut deplasarea de la Arsenal Tula. Ruşii trebuie să câştige pentru a mai putea spera la locul secund, însă acest lucru pare puţin posibil, în condiţiile în care apărarea lor a arătat prost chiar şi pe teren propriu.

Victorie Basel @ 1.85 @ Unibet – Pariază AICI!

AS Roma vs Chelsea



Romanii vor încerca să forţeze victoria pentru a-şi mări şansele de calificare, în condiţiile în care Atletico va lua în mod aproape sigur toate cele 3 puncte în partida de acasă cu Qarabag. Elevii lui Di Francesco au prestat însă un fotbal cât se poate de italienesc în urma vreme, impunându-se cu 1-0 în ultimele 3 dispute din Serie A. 



Chelsea a dat semne de revenire în ultima perioadă, câştigând ultimele 3 partide, însă fără să arate o formă deosebită. În acest moment, Conte se poate mulţumi şi cu un singur punct în acest meci. Chiar dacă în disputa precedentă dintre cele două formaţii am văzut spectacol, pare puţin probabil să revedem un astfel de scenariu în acest moment.

Ambii antrenori vor începe partida într-o manieră prudentă, mai ales după ce s-a întâmplat în tur: Sub 3 goluri @ 1.70 @ Netbet – Pariază AICI!

Un rezultat de egalitate nu ar nemulţumi foarte tare nici una dintre echipe, aşa că este foarte posibil să avem parte de un meci destul de liniştit: Egalitate @ 3.50 @ Betfair – Pariază AICI!

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN LIGA CAMPIONILOR. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: publicitatechampions leagueliga campionilorpariuri sportiveponturi sportive 

viewscnt
Articole similare