Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mascherano şi-a anunţat retragerea de la naţională. SURPRIZĂ | Messi ar putea lua aceeaşi decizie

Mascherano şi-a anunţat retragerea de la naţională. SURPRIZĂ | Messi ar putea lua aceeaşi decizie

Cupa Mondială

Comentarii

Javier Mascherano şi-a anunţat retragerea de la naţională, după ce Argentina a fost învinsă cu 4-3 de Franţa, în optimile Cupei Mondiale. Sunt incertitudini şi în ceea ce priveşte viitorul lui Messi la naţională.

Argentina a dezamăgit la această Cupă Mondială. După ce a făcut mari eforturi să se califice în optimi, acum a fost eliminată de Franţa după un nou joc modest făcut de fotbaliştii lui Sampaoli. Dezamăgit, Mascherano, 34 de ani, şi-a anunţat retragerea din activitate:

”Ceea ce simt este că povestea s-a terminat. E timpul să-mi iau rămas bun. Sper ca aceşti băieţi să câştige ceva. De aici încolo voi fi un simplu fan al echipei naţionale. Cred că nu trebuie să ni se reproşeze nimic”, a declarat Mascherano după eşecul cu Franţa.

Pentru argentinieni, o mare lovitură ar putea veni de la Messi. Starul Barcelonei şi-ar putea anunţa şi el retragerea de la Cupa Mondială, la doar 31 de ani.



De asemenea, The Sun scrie că vor fi schimbări şi pe bancă. Selecţionerul Jorge Sampaoli va fi demis, după rezultatele dezamăgitoare de la Rusia 2018.

Afla mai multe despre: mascheranoargentinafrantacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare