Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsuri drastice luate împotriva clubului Beşiktaş, după boicotul meciului de Cupă cu Fenerbahce

Măsuri drastice luate împotriva clubului Beşiktaş, după boicotul meciului de Cupă cu Fenerbahce
Comentarii

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat, sâmbătă, sancţiunile în cazul neprezentării echipei Beşiktaş la meciul cu Fenerbahce, contând pentru manşa secundă a semifinalelor Cupei Turciei.

Beşiktaş a pierdut meciul la masa verde, scor 0-3, a fost exclusă din Cupă şi nu va putea participa la ediţia următoare a competiţiei.

În plus, gruparea din Istanbul va trebui să înapoieze banii proveniţi din împărţirea sumelor venite din drepturile comerciale.

Beşiktaş a refuzat să se prezinte, joi, la continuarea meciului din deplasare cu Fenerbahce, din returul semifinalelor Cupei Turciei, întrerupt, la 19 aprilie, în minutul 57, după ce tehnicianul oaspeţilor, Şenol Guneş, a fost lovit la cap cu un obiect aruncat din tribune.

Gruparea Beşiktaş a protestat, astfel, faţă de decizia federaţiei turce ca meciul să fie reluat din momentul întreruperii, cu porţile închise. În urma neprezentării oaspeţilor şi după ce partida tur s-a încheiat 2-2, Fenerbahce s-a calificat în finala Cupei Turciei, în care va întâlni echipa Akhisar Beldiyespor.

Meciul din 19 aprilie a fost oprit în minutul 57, la scorul de 0-0. Şenol Guneş încerca să îl calmeze pe portarul Tolga Zengin, care se certa cu fanii echipei Fenerbahce în zona băncii de rezerve, în momentul în care tehnicianul a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribună. Guneş s-a prăbuşit pe gazon, iar momentul a fost urmat de o busculadă în zonă.

Jucătorii echipei Beşiktaş au plecat la vestiare, iar cei de la Fenerbahce au rămas pe teren aproximativ jumătate de oră, până când s-a decis că jocul nu va continua.

Şenol Guneş a suferit o tăietură la cap şi i s-au aplicat cinci puncte de sutură. Tehnicianul a petrecut o noapte în spital.

Afla mai multe despre: fenerbahcebesiktasturciacupa turciei 

viewscnt
Articole similare