Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe, pe urmele idolului său. Gata cu vacanţa! Francezul şi-a însuşit calitatea care l-a făcut pe Cristiano Ronaldo o legendă | VIDEO

Mbappe, pe urmele idolului său. Gata cu vacanţa! Francezul şi-a însuşit calitatea care l-a făcut pe Cristiano Ronaldo o legendă | VIDEO

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (24 de ani) o ia pe urmele idolului său, Cristiano Ronaldo. Jucătorul francez şi-a scurtat vacanţa şi a revenit mai devreme la antrenamentele echipei de club, fiind motivat să facă o a doua parte de sezon memorabilă la PSG şi să câştige Champions League, în premieră.

Mbappe, pe urmele idolului său. Francezul şi-a însuşit calitatea care l-a făcut mare pe Cristiano Ronaldo | VIDEO

Surpriză mare miercuri dimineaţă la Camp des Loges! Kylian Mbappe a revenit la antrenamente cu PSG, la mai puţin de 72 de ore de la înfrângerea Franţei din finala Cupei Mondiale în faţa Argentinei.

Pentru toţi internaţionalii săi angajaţi la turneul final din Qatar, clubul PSG a decis să acorde fiecăruia zece zile de odihnă din ziua eliminării lor din competiţie.

Atacantul francez a revenit însă mai repede: şi nu este vorba de doar o trecere la centrul de antrenament, ci chiar de reluarea antrenamentelor zilnice până la finalul anului, scrie lequipe.fr.

Acest fapt este cu atât mai lăudabil cu cât marţi, 20 decembrie, Mbappe şi-a sărbătorit ziua de naştere. A împlinit 24 de ani.

Iar la o zi distanţă a revenit la antrenamentele lui PSG. Asta arată determinare şi ambiţie pentru muncă, asemenea lui Cristiano Ronaldo, calităţi care i-au permis portughezului, idol al starului francez, să devină o legendă a fotbalului. 

Afla mai multe despre: mbappepsgronaldo 

viewscnt
Articole similare