Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci cu patru goluri pentru Cosmin Olăroiu în China. Echipa sa are cea mai bună ofensivă din campionat

Meci cu patru goluri pentru Cosmin Olăroiu în China. Echipa sa are cea mai bună ofensivă din campionat
Comentarii

Jiangsu Suning a remizat în deplasare cu Tianjin Tianhai, scor 2-2. Formaţia antrenată de tehnicianul român ocupă locul 6 în Superliga Chineză.

Jiangsu nu a reuşit să câştige pe terenul lui Tianjin, în ciuda faptului că a dominat autoritar meciul. Nu mai puţin de 11 acţiuni de poartă şi-au creat băieţii lui Olăroiu, care au încheiat partida cu o posesie de 65%.  Gazdele nu au bifat niciun corner în cele 90 de minute ale meciului, iar portarul Zhang a avut trei intervenţii salvatoare.

Două din cele patru şuturi ale formaţiei gazdă au fost goluri. Brazilienii Alan şi Renatinho au marcat pentru Tianjin Tianhai, Jiangsu fiind de fiecare dată obligată să caută egalarea. Alex Teixeira a marcat primul gol al echipei lui Olăroiu în minutul 49, în timp ce Zhang Lingfeng a restabilit egalitatea pe final.

După această remiză, Jiangsu se află pe locul 6 în campionat cu 22 de puncte. Echipa lui Olăroriu are cea mai bună ofensivă din Superliga Chineză cu 30 de goluri marcate în 15 meciuri. Doar Beijing Guaon, liderul campionatului a mai atins această bornă.

În runda următoare, Suning are deplasare grea pe terenul celor de la Tianjin Teda, locul 8 în campionat. La ultimul meci jucat pe teren propriu, Teda a învins Shandong Luneng, formaţia de pe locul 4 în campionat. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare