Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci de Cartea Recordurilor în Europa League. Dinamo Minsk a învins-o cu 4-0 în tur pe Zenit, dar returul a fost uluitor

Meci de Cartea Recordurilor în Europa League. Dinamo Minsk a învins-o cu 4-0 în tur pe Zenit, dar returul a fost uluitor

UEFA Europa League

Comentarii

Zenit a reuşit o rezultat incredibil după ce în tur a pierdut cu 4-0 cu Dinamo Minsk, în turul III al Europa League. Ruşii au reuşit să facă 4-0 în timpul regulamentar, dar au pierdut în prelungiri.

Săptămâna trecută, una dintre cele mai mari surprize a venit de la Dinamo Minsk - Zenit Sankt Petersburg. Echipa din Belarus s-a impus cu un incredibil 4-0 şi calificarea părea o formalitate. Însă returul cu Zenit a fost uluitor. Ruşii au condus cu 4-0 în timpul regulamentar, deşi au rămas în 10 oameni din minutul 72, când tabela arăta 2-0.

S-a intrat în prelungiri, însă Yahaya - jucător trecut şi pe la Astra - a redus din diferenţă şi ruşii aveau acum nevoie de două goluri pentru a se califica. Însă Zenit n-a cedat şi a marcat de PATRU ori. Ultimele două goluri au fost marcate după minutul 120. Este unul dintre cele mai spectaculoase răsturnări de scor din istoria competiţiilor europene.

Zenit - Dinamo Minsk 8-1 (d.p. Paredes 22, Noboa 66, Dzyuba 75, 79, pen. 115, Driussi 109, Mak 120+1, 120+3 / Yahaya 99)

Afla mai multe despre: zenitdinamo minskeuropa league 

viewscnt
Articole similare