Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci de gală pentru Haţegan în Liga Campionilor. Românul, delegat la partida Realului din următoarea etapă

Meci de gală pentru Haţegan în Liga Campionilor. Românul, delegat la partida Realului din următoarea etapă
Comentarii

Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA să conducă meciul dintre ŢSKA Moscova şi Real Madrid, din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Meciul se va disputa marţi, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 2.

Ovidiu Haţegan va arbitra, marţi, primul său meci din noul sezon de UEFA Champions League. Se va întâmpla la Moscova, acolo unde soseşte campioana ultimelor trei ediţii din Liga Campionilor, Real Madrid. Pentru Haţegan este doar al doilea meci european din acest sezon.  A mai arbitrat confruntarea dintre Beşiktaş şi Partizan (3-0), din playoff-ul Europa League.
 
Haţegan o va arbitra pentru prima oară în carieră pe Real Madrid. În schimb, pe ŢSKA Moscova a mai arbitrat-o de două ori, de fiecare dată pe teren propriu. Ambele meciuri s-au încheiat cu înfrângere pentru echipa din capitala Rusiei: 0-2 cu AIK Solna, în 2012, respectiv 1-2 cu Manchester City, în 2013.
 
Sezonul trecut, Haţegan a arbitrat cinci meciuri în UEFA Champions League, unul în playoff, trei în faza grupelor şi încă unul în optimile de finală.
 
Arbitru: Ovidiu Haţegan
Asistent 1: Octavian Şovre
Asistent 2: Sebastian Gheorghe
Al patrulea arbitru: Adrian Ghinguleac
Adiţional 1: Radu Petrescu
Adiţional 2: Sebastian Colţescu

Afla mai multe despre: hateganliga campionilorreal madriddelegare hategan 

viewscnt
Articole similare