Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci dramatic la Denver, transmis în direct de Telekom Sport din National Hockey League I Colorado – Winnipeg 3-2(OT)

Meci dramatic la Denver, transmis în direct de Telekom Sport din National Hockey League I Colorado – Winnipeg 3-2(OT)

Hochei pe gheață

Comentarii

Colorado Avalanche au revenit de două ori, după ce au fost conduşi de Winnipeg Jets, au avut un gol de aur anulat în prelungiri, dar au reuşit să câştige până la urmă cu 3-2 şi să urce un loc în clasament.

Colorado a simţit din plin lipsa căpitanului Gabriel Landeskog, golgeterul echipei, suspendat 4 meciuri pentru o lovitură cu crosa aplicată unui adversar. Gazdele s-au mişcat greu şi canadienii cu condus cu 1-0 şi 2-1 până în repriza a treia, când fundaşul rus Nikita Zadorov a egalat pentru Avalanche.

În prelungiri, Colorado a intrat cu superioritate numerică şi credea că a câştigat partida după doar 15 secunde, dar golul de aur al lui Nathan MacKinnon a fost anulat pentru ofsaid, după analiza video. Tot MacKinnon a marcat în secunda 59, gol valabil, de această dată, şi Avalanche trece de Minnesota în clasament şi se apropie la un singur punct de locul 4 în divizia Central a NHL.

Vineri dimineaţă, de la ora 04.00, Telekom Sport transmite în direct cel mai aşteptat duel al săptămânii. Prima confruntare directă din acest sezon între Connor McDavid şi Auston Matthews, în derby-ul Canadei, Edmonton Oilers – Toronto Maple Leafs.

Afla mai multe despre: coloradowinnipegnhltelekom sportexclusivhochei 

viewscnt
Articole similare