Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci special. Astăzi se împliesc 13 ani şi o zi de când Leo Messi a debutat în tricoul blaugrana

Meci special. Astăzi se împliesc 13 ani şi o zi de când Leo Messi a debutat în tricoul blaugrana
Comentarii

Adversare în grupa D, finalistele din 2015 joacă în direct la Telekom Sport. Barcelona şi Juventus pornesc ca favorite în confruntările cu Olympiakos, respectiv Sporting Lisabona. Ambele meciuri încep la obişnuita oră de Champions League, 21:45.

Astăzi se împliesc 13 ani şi o zi de când Leo Messi a debutat în tricoul blaugrana. În această perioadă, superstarul argentinian a câştigat cu Barcelona patru trofee UEFA Champions League. Messi speră să îşi completeze colecţia în acest sezon. Mai întâi, catalanii trebuie să se califice din grupa D. Până acum, echipa lui Valverde are un parcurs excelent: punctaj maxim după meciurile cu Juventus şi cu Sporting şi golaveraj 4-0. Următoarea adversară a vicecampioanei Spaniei este Olympiakos. Grecii sunt ultimii în clasament, cu 0 puncte. 

"E important să rămânem pe primul loc în grupă din mai multe motive. În primul rând pentru că  îţi dă o aură de autoritate şi în al doilea rând pentru că ai avantajul de a întâlni în optimi echipă care termină pe locul 2", spune Ernesto Valverde.

Afla mai multe despre: messibarcelonaperformantachampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare