Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul CSU Craiova - FCSB are şanse mari să se joace pe noul ”Oblemenco”. ISU va omologa stadionul marţi!

Meciul CSU Craiova - FCSB are şanse mari să se joace pe noul ”Oblemenco”. ISU va omologa stadionul marţi!

Superliga

Comentarii

Noul ”Ion Oblemenco” încă nu a primit toate avizele şi încă nu are recepţia finală. Totuşi, autorităţile din Craiova fac eforturi disperate pentru ca meciul cu FCSB, programat pe 29 octombrie, să se dispute pe noua arenă a oraşului.

Firma care lucrează la modernizarea stadionului din Craiova şi-a suplimentat angajaţii şi se lucrează inclusiv noaptea, anunţă Gazeta Sporturilor. La interior, totul este aproape finalizat, iar zilele următoarea urmează să fie mobilate toate lojele şi vestiarele pentru echipe şi arbitri. La exterior, situaţia este alta. 

"Începând de vineri dimineaţă la stadion se lucrează cu personal suplimentat, în câte trei ture. Nu s-a oprit absolut deloc lucrul în exteriorul arenei, pentru că luni totul trebuie să fie finalizat, atunci când va mai avea loc un nou control şi recepţia finală a stadionului. Mai mult, am trecut cu bine peste un exerciţiu amplu cu jandarmi şi poliţişti, un plan conform procedurilor în vigoare", au spus oamenii care se ocupă de finalizarea stadionului.

Oficialii FRF şi LPF au omologat arena şi şi-au dat acordul pentru ca meciul cu FCSB să se dispute pe noul ”Oblemenco”. În schimb, ISU încă n-a omologat stadionul, fiind un proces mai lung, însă oficialii lui CSU Craiova, dau asigurări că toate avizele vor fi luate marţi.

Astfel, CSU Craiova îşi va inaugura noul stadion în partida cu FCSB, pe 29 octombrie, de la ora 20:45. Meciul va putea fi văzut în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: craiovafcsbliga 1stadion craiova 

viewscnt
Articole similare