Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medalii pentru Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, la etapa de Cupă Mondială de la Paris

Medalii pentru Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, la etapa de Cupă Mondială de la Paris

Gimnastică

Comentarii

Gimnaştii Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu au câştigat, la etapa de Cupă Mondială Challenge de la Paris, trei medalii – aur la bârnă şi argint la sol pentru Iordache, respectiv bronz la sol pentru Drăgulescu. Competiţia din Franţa a reprezentat ultimul test înaintea Campionatului Mondial de la Montreal, de luna viitoare.

Larisa Iordache a obţinut medalia de aur la bârnă cu nota 14.200 şi pe cea de argint la sol, cu 13.650, în timp ce Marian Drăgulescu a câştigat bronzul la sol, cu nota 14.100.

Drăgulescu s-a clasat şi pe locul 4 la sărituri (14.525), la fel ca Larisa Iordache la paralele (13.800), iar ceilalţi gimnaşti tricolori calificaţi în finalele de duminică au obţinut următoarele rezultate: Vlad Cotuna, locul 5 la paralele (13.900), Cristian Băţagă, locul 5 la cal cu mânere (14.200) şi Ioana Crişan, locul 8 la sol (10.950).

Etapa de Cupă Mondială de la Paris a reprezentat ultimul test înaintea Campionatului Mondial de la Montreal, programat între 2-8 octombrie. România va fi reprezentată de nouă gimnaşti: Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Ioana Crişan, respective Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Andrei Ursache, Andrei Muntean şi Andrei Groza.

Afla mai multe despre: larisa iordachemarian drăgulescumedaliicupă mondială de la paris 

viewscnt
Articole similare