Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Medicul naţionalei i-a răspuns lui MM Stoica, în cazul lui Darius Olaru: ”Ce ar fi spus dacă `ţărănoii` andoranni l-ar fi lovit?”

Medicul naţionalei i-a răspuns lui MM Stoica, în cazul lui Darius Olaru: ”Ce ar fi spus dacă `ţărănoii` andoranni l-ar fi lovit?”

Echipa națională

Comentarii

Medicul echipei naţionale a României, Claudiu Stamatescu, a făcut ”lumină” în cazul formei fizice a lui Darius Olaru, rămas în tribune la meciul cu Andorra.

Oficialii FRF au anunţat scoaterea din lot a lui Darius Olaru pentru a fi protejat, deoarece a acuzat anumite probleme medicale.

Medicul naţionalei: ”Darius a lovit rău o minge!”

În schimb, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că Darius Olaru nu avea nicio problemă medicală, iar selecţionerul Edi Iordănescu nu a avut puterea de a-şi asuma că nu l-a dorit pe mijlocaşul celor de la FCSB în lot, la meciul cu Andorra.

Medicul naţionalei, Claudiu Stamatescu, a povestit pentru gsp.ro cum s-a întâmplat, totul, de fapt:

A lovit rău o minge pe finalul antrenamentului de vineri, şi-a întins puţin ligamentul colateral intern la genunchi. Nimic serios, dar nici de neluat în seamă.

Sâmbătă a făcut antrenament normal şi urma să avem feedback de la el, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce priveşte prezenţa lui în lot pentru meciul cu Andorra.

Având în vedere că la antrenamentul de sâmbătă a avut unele reţineri şi a mai simţit o oarecare jenă în special când lovea mingea, şi pentru că Olaru a spus că nu se simte 100%, în contextul în care se ştia modul de joc foarte agresiv al andorranilor, s-a luat decizia de a-l proteja pentru a nu risca o accidentare serioasă”, a declarat Stamatescu, pentru sursa citată.

În plus, medicul a ţinut să-i răspundă şi lui Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB. Acesta susţine că, la cât de dur au jucat andorranii, expunerea lui Darius Olaru era o alegere total greşită.

Încerc să-mi imaginez cam ce ar fi spus cei de la FCSB dacă Olaru ar fi jucat şi unul dintre «ţărănoii» andorrani, aşa cum a spus MM Stoica, l-ar fi lovit pe Olaru la genunchi. Era foarte probabil că s-ar fi întâmplat asta, iar Olaru s-ar fi accidentat grav... Deci ar fi fost mai bine aşa?!”.

Medicul a mai precizat că „noi n-am fi riscat şi dacă Olaru ne-ar fi zis că simte că are ceva dar că ar putea să joace. Chiar luăm în serios orice problemă, oricât de mică”, a completat Claudiu Stamatescu.

Afla mai multe despre: darius olarumm stoica,  

viewscnt
Articole similare