Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj dur al unui fost internaţional turc pentru Lucescu: "Sunteţi în ţara dumneavoastră. După părerea mea, rămâneţi acolo"

Mesaj dur al unui fost internaţional turc pentru Lucescu: "Sunteţi în ţara dumneavoastră. După părerea mea, rămâneţi acolo"
Comentarii

Fostul international turc Nihat Kahveci a cerut demisia selecţionerului Mircea Lucescu, el notând pe Twitter, în timpul meciului amical cu România, pierdut de Turcia cu scorul de 0-2, că tehnicianul ar trebui să rămână în ţara sa, unde este în acest moment.

“În prima repriză am jucat de parcă ne-ar fi fost interzis să legăm trei pase. Ca o glumă”, a fost un prim mesaj al lui Kahveci, după care el a mai scris: “Sunteţi în ţara dumneavoastră. După părerea mea, rămâneţi acolo”, cu hashtagul “lucescuistifa” (demisialucescu).

Nihai Kahveci, în vârstă de 37 de ani, a jucat pentru naţionala Turciei în perioada 2000-2010, în 69 de meciuri. El a evoluat de-a lungul carierei la echipele Beşiktaş, Real Sociedad şi Villarreal.

Reprezentativa României a învins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca.

Ambele goluri au fost marcate de Gheorghe Grozav în minutele 42 şi 69.

Afla mai multe despre: nihat kahvecimircea lucescuromaniaturcia 

viewscnt
Articole similare