Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar transmis de Ionuţ Lupescu la şedinţa Generaţiei de Aur: "Daţi-mi un răgaz, mai am de rezolvat nişte treburi, ca să pot începe campania"

Mesajul clar transmis de Ionuţ Lupescu la şedinţa Generaţiei de Aur: "Daţi-mi un răgaz, mai am de rezolvat nişte treburi, ca să pot începe campania"

Fotbal

Comentarii

Membrii Generaţiei de aur susţin că Ionuţ Lupescu îşi va anunţa în curând candidatura la alegerile pentru şefia FRF de pe 18 aprilie, Kaiserul spune că se mai gândeşte

Doctorul Pompiliu Popescu a vorbit despre acest subiect.

"Consiliul Director al Asociaţiei Generaţia de aur s-a întâlnit cu Ionuţ Lupescu sâmbătă seară. Am discutat câteva ore. I-am spus toţi că e nevoie de el, să vină să ajute fotbalul românesc de aici, nu de acolo, din Elveţia. Că dacă este român trebuie să lase confortul de acolo, să se implice, să scoată fotbalul din groapa în care a ajuns. Generaţia de aur nu trebuie să rateze acest moment. Medita, a rămas pe gânduri. I-am arătat şi situaţia din teritoriu, pe ce ne bazăm, faptul că lumea îl aşteaptă! Ne-a zis: «Bine, văd că mă convingeţi! Daţi-mi un răgaz, mai am de rezolvat nişte treburi, ca să pot începe campania!». Nu este nicio grabă, noi lucrăm de mult timp la acest proiect. Dar da, sunt şanse foarte mari ca Lupescu să candideze!", a spus Popescu în GSP. 

Întrebat, zilele trecute, dacă este hotărât să candideze, Burleanu a spus că este hotărât să şi câştige următoarele alegeri. "Eu cred că am fost cât se poate de clar în atâtea ocazii. De fiecare dată am spus că voi candida. Şi nu numai că voi candida, dar voi şi câştiga aceste alegeri fiindcă în mod cert îi cunosc mult mai bine pe membrii Federaţiei Române de Fotbal decât orice alt candidat! Şi, mai mult decât atât, nu îmi este teamă de niciunul dintre candidaţi şi nu mă voi retrage din această campanie", a spus Burleanu.

Afla mai multe despre: pompiliu popescuionut lupescualegeri frfdecizieanunt 

viewscnt
Articole similare