Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Dănciulescu I Dinamo U19, campioana Ligii Elitelor, debutează în Youth League

Mesajul lui Dănciulescu I Dinamo U19, campioana Ligii Elitelor, debutează în Youth League

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va evolua în UEFA Youth League. Campioana Ligii Elitelor U19 în sezonul trecut va întâlni în primul tur pe Lokomotiv Zagreb. Meciul e programat pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Accesul suporterilor la Tribuna 0 a stadionului Dinamo (sectoarele 3, 4, 5 şi 6) se va face în baza biletelor cu valoare 0 (zero), disponibile la porţile de acces în stadion, din Şoseaua Ştefan cel Mare şi Calea Floreasca. Celelalte sectoare ale arenei din Ştefan cel Mare vor fi închise.

Manşa secundă a duelului cu formaţia din Croaţia e programată pe 18 octombrie, în Croaţia, de la ora 15:00. Dacă se va califica mai departe, Dinamo U19 va juca în turul II cu învingătoarea dintre Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria) şi Zeljeznicar (Bosnia - Herţegovina).

Dinamo U19 şi-a câştigat dreptul de a evolua în Youth League după ce în vară a triumfat în Liga Elitelor U19 avându-l pe banca tehnică pe Florin Bratu, cel care acum este selecţionerul reprezentativei Under 18 a României. Acum, alb-roşii sunt pregătiţie de Ilie Poenaru. 

Afla mai multe despre: dinamounder 19youth leagueliga elitelorlokomotiv zagreb 

viewscnt
Articole similare