Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Joachim Low, după înfrângerea ruşinoasă a Germaniei: ”Nu există niciun motiv de prăbuşire”. Nu se teme de un duel cu Brazilia

Mesajul lui Joachim Low, după înfrângerea ruşinoasă a Germaniei: ”Nu există niciun motiv de prăbuşire”. Nu se teme de un duel cu Brazilia

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a declarat că echipa lui are suficientă experienţă pentru a depăşi înfrângerea suferită în faţa Mexicului, la Cupa Mondială.

"Toţi jucători sunt abătuţi şi dezamăgiţi în mod evident, dar echipa noastră are sufcientă experienţă pentru a depăşi această înfrângere. Următorul meci devine şi mai important, trebuie să-l câştigăm. Nu există niciun motiv de prăbuşire, mai sunt două meciuri şi avem timp să corectăm ceea ce este de corectat", a declarat Low, potrivit AFP.

El afirmă că nu a subestimat naţionala mexicană.

"În prima repriză am jucat rău, nu ne-am dezvoltat jocul nostru ofensiv de pase, nu am ocupat spaţiile bine şi am pierdut multe mingi. Spaţiile au fost foarte deschise pentru mexicani. În repriza a doua, am pus mai multă presiune, ne-am creat ocazii, am dominat, dar am avut impresia că mingea nu voia să intre în poartă. Ne aşteptam la acest nivel de clasă din partea Mexicului, la o astfel de calitate. Jocul lor este constant de doi sau de trei ani, au un fotbal de tranziţie foarte rapid şi jucători foarte buni de contraatac", a precizat el.

Întrebat de un posibil duel cu Brazilia, în optimi, dacă Germania va ocupa locul al doilea în grupă, Low a răspuns: "Mi-e indiferent azi care va fi adversarul nostru din optimi. Trebuie să ne concentrăm pe cele două meciuri care ne-au rămas în grupă şi să le câştigăm".

Campioana mondială en titre Germania a fost învinsă, duminică, pe pe Stadionul Lujniki din Moscova, de Mexic, cu scorul de 1-0 (1-0), în etapa I a Grupei F a turneului final al CM.

În minutul 35, Lozano a finalizat o acţiune de contraatac din trei pase a mexicanilor. El a marcat după ce l-a driblat în careu pe Ozil, venit să acopere apărarea şi după ce a primit o pasa de la "Chicharito" Hernandez.

Germania va disputa următoarea partidă din Grupa F la 23 iunie, cu Suedia. 

Afla mai multe despre: lowgermaniacampionatul mondial,  

viewscnt
Articole similare