Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Lobonţ pentru fanii clujeni: ”Să aducem Cluj Arena la Sibiu”. Antrenorul lui U, optimist în ciuda înfrângerii din meciul tur de baraj

Mesajul lui Lobonţ pentru fanii clujeni: ”Să aducem Cluj Arena la Sibiu”. Antrenorul lui U, optimist în ciuda înfrângerii din meciul tur de baraj

Superliga

Comentarii

Bogdan Lobonţ îşi păstrează optimismul în ciuda rezultatului din meciul cu FC Hermannstadt. Tehnicianul clujenilor a făcut la finalul partidei un apel către suporteri.

Hermannstadt a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa de eşalon secund Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga I.

Golurile au fost marcate de Petrescu ’79 şi Tsoumou ’80. Tehnicianul clujenilor, Bogdan Lobonţ rămâne optimist pentru manşa retur de la Sibiu: ”Avem de jucat încă o repriză la Sibiu. Trebuie să ne refacem, dar băieţii s-au achitat bine de saricini. Ştiu că pare totul negru şi imposibil, înţeleg supărarea fanilor, dar vom da totul la Sibiu” a mărturisit Lobonţ, la microfonul Telekom Sport. Antrenorul clujenilor a avut un mesaj special pentru susţinătorii echipei sale: ”Le mulţumesc pentru susţinere, şi le cer un singur lucru: să aducă Cluj Arena la Sibiu”

Pe finalul partidei, a intrat pe teren un spectator şi au avut loc câteva incidente între forţele de ordine şi fani: ”Nu am fost atent la ceea ce s-a întâmplat după. Ştiu că a intrat un suporter pe gazon, apoi m-am aşezat pe bancă” a mai spus Lobonţ.

Afla mai multe despre: bogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare