Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Neymar după ce a fost scos din lotul lui PSG: "Sărbătoresc prietenia cu tine, frate!"

Mesajul lui Neymar după ce a fost scos din lotul lui PSG: "Sărbătoresc prietenia cu tine, frate!"

PSG

Comentarii

Neymar Jr nu face parte din lotul lui PSG pentru meciul de azi de la Montpellier. Parizienii au anunţat oficial că brazilianul ar avea probleme medicale, dar presa internaţională speculează faptul că Emery l-a scos din lot după ce a încercat să-l bată pe Cavani la finalul partidei cu Lyon, din runda precedente.

Neymar a profitat de ziua sa liberă şi a postat un mesaj de felicitare la adresa lui Thiago Silva, căpitanul lui PSG şi al naţionalei Brazilei, care, ieri, a împlinit vârsta de 33 de ani: "Pe lângă faptul că eşti unul dintre cei mai valoroşi fundaşi pe care i-am văzut. Sărbătoresc nu doar ziua ta, ci şi prietenia noastră, frate. Îţi doresc tot ce e mai bun în viaţă. Te iubesc!" - a scris Neymar pe contul său de Instagram. 

PSG joacă împotriva lui Montpellier de la ora 18:00. Presa franceză îl anunţă titular pe Edinson Cavani în avanposturi. În schimb, Thiago Silva va fi menajat în vederea meciului de săptămâna viitoare din Liga Campionilor. 

ECHIPELE PROBABILE

Montpellier : Lecomte – Aguilar, Mendes, Hilton, Congré, Roussillon – Skhiri, Sambia, Lasne, Sessègnon – Ninga.

Paris SG : Areola – Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Berchiche – Verratti, Thiago Motta, Rabiot – Draxler, Cavani, Mbappé.

Afla mai multe despre: psgmontpellierneymarthiago silva 

viewscnt
Articole similare