Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Nicolae Dică transmis echipei înaintea meciului cu Hajduk: "Trebuie să NU FACEM asta!"

Mesajul lui Nicolae Dică transmis echipei înaintea meciului cu Hajduk: "Trebuie să NU FACEM asta!"

UEFA Europa League

Comentarii

Nicolae Dică a declarat că Hajduk Split este o echipă de tradiţie în fotbalul european, dar pentri FCSB este important să câştige meciul de astăzi, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

"Cei de la Hajduk sunt foarte buni la fazele statice ale jocului, au cinci jucători care au peste 1,85 metri şi ne pot crea mari necazuri. Aţi văzut că şi la meciul tur am fost probleme pe final de joc, când am avut o nesincronizare. Trebuie să fim atenţi şi să evităm să le dăm şansa să aibă faze fixe. Să facem marcaj cum trebuie, să fim mult mai concentraţi. Ne trebuie o posesie mai bună, să schimbăm ritmul în ultimii 35 de metri şi, cel mai important, să marcăm", a spus Dică.

 

Acesta ştie şi de cine se teme înaintea partidei din această seară: "Tratez la fel fiecare partidă. Nu are importanţă că este un meci de campionat sau unul de Europa League, am aceleaşi emoţii. Am scos un rezultat de egalitate bun în deplasare, dar joi trebuie să fim pregătiţi să câştigăm. Cei de la Hajduk au de la mijlocul terenului în sus jucători ce pot face diferenţa. Trebuie să fim atenţi la Ivanovski, Said, Barry şi Caktas".

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbhajdukmesajjucatoriprobleme 

viewscnt
Articole similare