Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Stanciu, după despărţirea de Anderlecht: ”O perioadă frumoasă a carierei mele”

Mesajul lui Stanciu, după despărţirea de Anderlecht: ”O perioadă frumoasă a carierei mele”

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul Nicolae Stanciu, care a semnat cu Sparta Praga, a postat un mesaj pe Facebook în care muţumeşte conducerii şi fanilor de la Anderlecht Bruxelles, subliniind că la gruparea belgiană a petrecut o frumoasă perioadă a carierei sale.

"A venit momentul să-mi iau rămas-bun de la Anderlecht, unde am petrecut o perioadă frumoasă a carierei mele. Am avut un prim an foarte bun când am câştigat campionatul şi Supercupa Belgiei şi m-am bucurat enorm pentru parcursul bun din Europa League, unde am ajuns până în sferturi. Le mulţumesc tuturor ce fac parte din acest club şi în special suporterilor. Aţi fost minunaţi şi să nu încetaţi niciodată să vă sustineţi echipa pentru că voi sunteţi Anderlecht! Doresc multă bafta clubului şi să obţina performanţe în continuare. Mă bucur că am fost aici!", a scris Stanciu pe Facebook.

În vârstă de 24 de ani, Stanciu a fost transferat la Anderlecht de la FCSB în 2016, pentru 7,8 milioane de euro. El a evoluat în 31 de meciuri pentru Anderlecht şi a marcat de cinci ori.

El va evolua la Sparta Praga, semnând un contract până în 2021.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtsparta praga,  

viewscnt
Articole similare