Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul războinic transmis în vestiar înaintea derby-ului rundei din L2: "Asta le-am spus băieţilor!"

Mesajul războinic transmis în vestiar înaintea derby-ului rundei din L2: "Asta le-am spus băieţilor!"

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a opta a Ligii II. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ursu ’13 şi Goga ’49, ’51. Pentru Petrolul au înscris Popescu ‘90+1 şi Herea ‘90+3.

Dorin Goga a fost MVP-ul meciului. A contribuit decisiv la primul gol al Universităţii şi a reuşit o "dublă". Oamenii lui Grozavu s-au trezit abia în prelungirile confruntării. Nini Popescu (90Ă1) a trimis superb la colţul scurt, iar Claudiu Herea (90Ă4) a pus latul pentru 3-2. 
 
La finalul partidei, Goga a dezvăluit ce le-a spus în vestiar colegilor: "«Aici e casa noastră! Aici nu trebuie să ne bată nimeni!» Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis în vestiar". 
 
“Îmi felicit jucătorii pentru că au făcut un meci bun. Am meritat victoria, am stat bine în teren din punct de vedere tactic şi am controlat partida, exceptând ultimele două-trei minute. Era important să câştigăm ca să nu pierdem contactul cu echipele din fruntea clasamentului. Am început campionatul puţin mai greu, dar asta şi pentru că nu am putut să jucăm meci de meci în formula ideală. Am avut jucători accidentaţi, alţii nu erau pregătiţi din punct de vedere fizic. Încetul cu încetul ne vom reveni şi vom fi acolo sus. Cred că am primit două goluri mai mult din întâmplare", a fost concluzia lui Adrian Falub, antrenor clujean.
 

Afla mai multe despre: u clujpetroluldorin gogavictoriemesaj 

viewscnt
Articole similare