Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul special al Carolinei Wozniacki pentru Simona în timpul festivităţii de premiere: ”Îmi pare rău că am câştigat azi!”

Mesajul special al Carolinei Wozniacki pentru Simona în timpul festivităţii de premiere: ”Îmi pare rău că am câştigat azi!”

Tenis

Comentarii

Caroline Wozniacki a reuşit să câştige primul ei turneu de Grand Slam, după ce a învins-o pe Simona Halep, scor 6-7 , 6-3, 4-6. După finalul meciului, la festivitatea de premiere, sportiva daneză a avut un mesaj special pentru Simona Halep.

”Aştept acest moment de foarte mult timp. Am mari emoţii, îmi tremură vocea. Vreau să le mulţumesc organizatorilor, tuturor celor care au fost implicaţi în acest turneu. A fost un turneu special şi vreau să mă întorc aici. Mulţumesc celor din tribune pentru că aţi fost alături de mine. Au fost două săptămâni fenomentale. Vreau s-o felicit şi pentru Simona. Stiu că e o zi grea pentru ea, e foarte greu pentru ea acest moment, dar sunt sigură că va avea şansa să câştige şi ea un turneu final. Îmi pare rău că am câştigat eu azi”, a fost mesajul Wozniacki pentru Simona Halep.

Afla mai multe despre: caroline wozniackisimona halepaustralian open 

viewscnt
Articole similare