Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul subtil al lui MM Stoica după eşecul României cu Slovenia: ”Să vedem partea plină a paharului!”

Mesajul subtil al lui MM Stoica după eşecul României cu Slovenia: ”Să vedem partea plină a paharului!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei, iar Florin Răducioiu a avut o reacţie clară.

În meciul de pe stadionul Cluj Arena, slovenii au deschis scorul, prin Sesko, lovitură de cap în minutul 26. Cinci minute mai târziu, Sporar a dublat avantajul oaspeţilor. Drăguş a redus din diferenţă în minutul 64, înscriind din pasa lui Cristian Manea.

MM Stoica a fost foarte atent la ce s-a întâmplat în meci şi a transmis mai multe mesaje subtile pe parcursul meciului. Expertul Orange Sport a postat prima dată pe contul de Facebook când meciul era în desfăşurare mesajul: ”Teren prost, dar măcar e lume puţină.”.

După ce partida s-a terminat, iar România a fost învinsă, MM Stoica a postat din nou un mesaj. Oficialul de la FCSB a ironizat rezultatul obţinut de băieţii lui Edi Iordănescu. 

 ”Să vedem partea plină a paharului!”

”Să vedem partea plină a paharului”, a fost mesajul postat de expertul Orange Sport pe contul personal de Facebook. 

Florin Răducioiu, mesaj în direct pentru Edi Iordănescu: ”A câştiga nu e important, dar este singurul lucru care contează. Asta trebuie să înţeleagă”

”O mai repet. Am mai spus asta. În primul rând, pentru mine la echipa naţională... trebuie să fie un lucru. L-a spus un mare om. Unul dintre cei mai importanţi preşedinţi ai lui Juventus.

A câştiga nu e important, dar este singurul lucru care contează. Asta trebuie să înţeleagă Iordănescu. Nu am spus-o eu. A spus-o Boniperti. Asta e tot ce contează, să câştigi”, a spus Florin Răducioiu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-mm stoica-slovenia 

viewscnt
Articole similare