Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Meseriaşul” Ionuţ Popa a fost plin de glume după succesul cu Dinamo: ”Mă gândeam să mai fac o tumbă”

”Meseriaşul” Ionuţ Popa a fost plin de glume după succesul cu Dinamo: ”Mă gândeam să mai fac o tumbă”

Fotbal intern

Comentarii

ACS Poli Timişoara continuă seria de victorii. După ce a învins-o pe CFR Cluj în etapa precedentă, Timişoara s-a împus şi în Ştefan cel Mare, scor 2-1 cu Dinamo. Ionuţ Popa a comentat în stilul său caracteristic acest succes, al treilea la rând în Liga 1.

”După cum am început jocul, extrem de slab, mă gândeam să nu ne-o furăm urât. Noroc că am egalat. În repriza a doua mă bucur că am marcat şi că am jucat mult mai bine. Mă gândeam să mai fac o tumbă după golul lui Vaşvari, pe partea cealaltă, că mă cam doare umărul. Este o victorie mare pentru mine şi echipă. Este prima victorie cu Dinamo din cariera mea! Jucătorii au fost admirabili în repriza a doua. Petrecem în autocar cu bere şi pizza, în drum spre casă. Galeria lui Dinamo striga să mă duc la naţională. E greu să ajung la naţională, că ar trebui să iau mulţi cu mine... Fanii lui Dinamo mă consideră un meseriaş. M-au tratat bine”, a declarat Ionuţ Popa la Dolce Sport.
 
Gabriel Vaşvari, autorul primului gol al bănăţenilor a vorbit şi el pentru Dolce Sport. ”Ne bucurăm că am câştigat. Am venit la Bucureşti să nu pierderm. Am avut o primă repriză slabă, dar în a doua am avut multe ocazii bune de gol. Ei nu cred ca s-au apropiat de gol! Am revenit în echipa, întrucât am fost suspendat etapa trecută. Ma bucur că mi-am păstrat calmul la lovitura de la 11 metri şi că am marcat. Sper să o fac şi la următoarele meciuri”.

Afla mai multe despre: ionut popadinamoacs poli timisoara 

viewscnt
Articole similare