Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a anunţat când se retrage. Ce a spus despre Guardiola şi despre Ronaldo şi cum se numeşte grupul de Whatsapp pe care îl are cu Neymar şi cu Suarez

Messi a anunţat când se retrage. Ce a spus despre Guardiola şi despre Ronaldo şi cum se numeşte grupul de Whatsapp pe care îl are cu Neymar şi cu Suarez
Comentarii

Aflat în ţara sa natală pentru a pregăti Copa America, Lionel Messi a vorbit la un post de radio despre mai multe subiecte interesante

Lionel Messi a fost întrebat dacă va merge la Cupa Mondială din 2022, atunci când va avea 35 de ani şi jumătate. "Nu ştiu dacă voi fi acolo. În ziua în care nu îmi va mai face plăcere să joc, nu o voi mai face. În acest moment, îmi place să mă antrenez şi să joc la fel ca atunci când eram copil".

Messi a vorbit şi despre alte subiecte.

Echipa naţională: "Vreau să mă retrag cu un succes alături de Argentina. Şi pentru acest lucru voi continua să lupt, să cad, să mă ridic şi să lupt din nou pentru visul meu".

Guardiola: "Pep a fost cel mai bun maestru pe care l-am avut. Este un antrenor care anticipează incredibil tot ce se va întâmpla într-un meci".

Xavi şi Iniesta: "Îmi lipsesc mult. Ştim cu toţii ce am câştigat împreună, împotriva cui am câştigat împreună"

Neymar şi Luis Suarez: "Neymar este un fenomen, vorbim în continuare. Avem un grup pe Whatsapp, Luis, el şi eu. Pentru că suntem sud-americani, l-am numit "los tres sudacas".

Ronaldo: "Când a început sezonul am spus că nu poţi pierde un jucător care a marcat 50 de goluri, iar cei de la Real s-au supărat pe mine. La fel s-ar fi întâmplat cu orice echipă care ar fi pierdut un astfel de jucător.  E clar că LaLiga a avut şi ea de pierdut. Am concurat atâţia ani cu el şi a fost bine pentru amândoi, fiindcă am progresat amândoi".

Returul cu Liverpool: "A fost îngrozitor, am făcut nişte greşeli incredibile, ne-au lipsit dorinţa şi atitudinea".

Afla mai multe despre: messiretragereronaldoliverpoolwhatsapp 

viewscnt
Articole similare