Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a semnat, iar Barça a urcat pe primul loc în topul salariilor din fotbal! INCREDIBIL | Două echipe aflate la retrogradare, în TOP 20. Cum arată clasamentul

Messi a semnat, iar Barça a urcat pe primul loc în topul salariilor din fotbal! INCREDIBIL | Două echipe aflate la retrogradare, în TOP 20. Cum arată clasamentulgalerie foto

Campionate

Comentarii

Lionel Messi a semnat un nou contract cu Barcelona, iar înţelegerea scadentă în 2021 îl transformă pe argentinian în cel mai bine plătit fotbalist din lume. cu un salariu anual de 26,4 milioane de lire sterline.

Noua înţelegere face ca în acest moment Barcelona să urce pe primul loc în topul salariilor din lumea fotbalului, cu un total de 126,875 milioane de lire/an, adică o medie de 6,6 milioane de lire / fotbalist.

Conform unui top realizat de Daily Mail, Barcelona ocupă primul loc pe un podium pe care se mai află PSG şi Real Madrid. Marile echipe din Manchester, United şi City sunt pe locurile 4 şi 5.

Dintre formaţiile aflate în TOP 10, doar Arsenal nu joacă în ediţia din acest an a Ligii Campionilor.

Surprinzătoare sunt apariţiile în top a două echipe din Premier League, West Ham şi Everton, care în acest sezon se luptă pentru evitarea retrogradării (în prezent sunt pe locurile 18, respectiv 16).



West Ham e pe locul 14 în lume în ceea ce priveşte suma achitată anual pentru salarii - 56,4 milioane de lire.

În top apare şi fosta campioană a Angliei, Leicester, cu un buget de salarii de 48 de milioane de lire.

Vezi mai jos TOP 20 salarii din fotbal


 

Afla mai multe despre: messisalariuevertonwest hambarcelonareal madridtop salarii 

viewscnt
Articole similare