Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a venit în recunoaştere. Argentina joacă un amical cu Rusia chiar pe stadionul pe care se va juca finala Cupei Mondiale, la vară

Messi a venit în recunoaştere. Argentina joacă un amical cu Rusia chiar pe stadionul pe care se va juca finala Cupei Mondiale, la vară

Cupa Mondială

Comentarii

Starul Barcelonei a dezvăluit pe cine nu vrea sa intalneasca în grupă la turneul final şi unde i-ar plăcea să se retragă.

Amicalul Rusia - Argentina se joacă sâmbătă, pe noul stadion Luzhniki din Moscova. Sud americanii s-au calificat cu emoţii la turneul final, abia în ultima etapă, dar Messi visează la singurul trofeu major care îi lipseşte din palmares.

Starul argentinian şi-ar dori s-o evite pe Spania. ”Pe Spania. Spania este una din cele care pot cădea în aceeaşi grupă cu noi şi cred eu că este una din cele pe care mi-ar plăcea să evit să o am în grupă. Ar fi o grupă foarte complicată altfel, dar dacă se va întâmpla, asta e. Dar, dacă se poate evita, cu atât mai bine”, a declarat Messi.

”Am spus mereu că e ceva ce m-ar încânta să mă întorc să mai joc la Newell's, pentru că este ceva la ce am visat de mic. Mă duceam la teren şi-mi imaginam cum ar fi să fiu acolo înăuntru. Era visul meu să joc la prima echipă a lui Newell's şi este evident că mi-ar plăcea. Ce se va întâmpla peste câţiva ani, nu ştiu. 04.59 Nu ştiu ce-mi rezervă viitorul”, a mai spus Messi.

Afla mai multe despre: campionatul mondialmessibarcelona,  

viewscnt
Articole similare