Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, "ademenit" să semneze: 30 de milioane € pe an salariu! Contractul "e pe masă"

Messi, "ademenit" să semneze: 30 de milioane € pe an salariu! Contractul "e pe masă"

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (35 de ani) a primit o ofertă concretă de reînnoire a contractului cu PSG, club care l-a transferat gratis în vara lui 2021, de la FC Barcelona. Parisul vrea ca Messi să continue şi din 2023 încolo pe Parc des Princes şi a acţionat în consecinţă.

Parisul nu vrea să-l piardă gratis pe Messi în 2023. Oficialii clubului de pe Parc des Princes i-au trimis o ofertă de prelungire a contractului starului argentinian, anunţă presa spaniolă, însă decizia va fi luată de Messi după Cupa Mondială din Qatar.

Messi, "ademenit" să semneze: 30 de milioane € pe an salariu! Contractul "e pe masă"

Sosit gratis la PSG de la Barcelona în vara lui 2021, după ce catalanii nu i-au putut înregistra contractul la ligă din cauza problemelor financiare, Messi este dorit în continuare pe Parc des Princes. Actuala înţelegere dintre Messi şi PSG expiră în vara lui 2023, astfel că argentinianul se apropie de perioada în care poate negocia liber cu orice club.

În ultimele şase luni de contract, orice jucător poate negocia şi semna liber cu orice club doreşte. Însă Parisul nu vrea să ajungă în această situaţie. Potrivit jurnalistului Manu Carreno, de la Mediaset şi La SER, Leo Messi are pe masă o ofertă concretă de la PSG.

Parisul e gata să-i ofere un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul, dar şi un salariu de 30 de milioane de euro pe an. Totuşi, aşa cum este cunoscut deja de ceva vreme, Leo Messi îşi va decide viitorul fotbalstic abia după Cupa Mondială din Qatar, care va începe în noiembrie.

Xavi şi Laporta îl vor pe Messi înapoi la Barcelona, în 2023

Nu doar PSG este interesată de serviciile lui Messi. Având în vedere modul în care a părăsit Camp Nou, Barcelona vrea să-l readucă pe Messi, gratis în vara lui 2023, când contractul său cu PSG se va fi terminat. De asemenea, presa spaniolă a anunţat că Xavi şi Laporta, antrenorul şi preşedintele Barcelonei, au un plan şi vor să-l readucă pe Messi pe Camp Nou.

De altfel, contractul oferit de PSG lui Messi a venit ca urmare a interesului Barcelonei pentru readucerea lui Messi, după ce anturajul fotbalistului a fost contactat de oficialii catalani.

Afla mai multe despre: messicontractofertaprelungirepsg 

viewscnt
Articole similare