Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-am înscenat moartea". Mesaj tulburător postat pe contul oficial al lui Maradona. De ce a fost şters instant

"Mi-am înscenat moartea". Mesaj tulburător postat pe contul oficial al lui Maradona. De ce a fost şters instantgalerie foto
Comentarii

Pagina oficială de Facebook a regretatului Diego Armando Maradona a fost spartă de hackeri.

Hackerii n-au stat pe gânduri şi au ironizat din plin pagina oficială a fostului mare fotbalist. Până să ajungă să-i schimbe fotografia de profil cu una a lui Pele, hackerii au început seria postărilor cu un mesaj cu totul surprinzător.

"Ştiţi că mi-am înscenat moartea, nu?" , a fost postarea care a surprins o lume întreagă, marţi seara. Însă mesajul a fost şters rapid şi a fost urmat de alte postări controversate, internauţii fiind siguri că pagina oficială a lui Maradona a fost spartă.

Viaţa lui Maradona, născut pe 30 octombrie 1960, a fost marcată de numeroase probleme de sănătate, legate de excese de toate tipurile, care l-au dus în pragul morţii, aşa cum s-a întâmplat în anul 2000, în urma unei crize cardiace generate de o supradoză, sau în 2004, după cel de-al doilea atac de cord, când cântărea peste 100 kg.

Maradona a depăşit dependenţa sa de droguri de lungă durată, în urmă cu mai mulţi ani, însă a continuat să consume alcool şi diverse medicamente.

Maradona a evoluat la patru ediţii ale Cupei Mondiale, 1982, 1986, 1990 şi 1994, conducând echipa Argentinei la titlul mondial în 1986, în Mexic, şi până în finală la ediţia următoare, în Italia (1990).

Diego Maradona a încetat din viaţă pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, în urma unui infarct, la doar câteva săptămâni după o operaţie pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

Afla mai multe despre: maradona 

viewscnt
Articole similare