Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-au luat totul! Îmi puteau răpi şi copiii..." Un star de la Liverpool a fost jefuit în propria locuinţă. Cum s-a petrecut totul

"Mi-au luat totul! Îmi puteau răpi şi copiii..." Un star de la Liverpool a fost jefuit în propria locuinţă. Cum s-a petrecut totul
Comentarii

Fundaşul echipei Liverpool, Dejan Lovren, a fost victima unui jaf în iunie, când se afla într-o casă de vacanţă, în ţara sa, Croaţia. El a declarat presei engleze că hoţii i-au furat bijuterii şi bani şi că a avut impresia că aceştia au folosit un gaz pentru a-i adormi pe cei din apartamentul închiriat în Zagreb.

"Da, am fost jefuit. Mi-au furat totul. Nu am auzit nimic. A fost ca şi când ar fi pus ceva în apartamentul meu pentru a mă adormi. Copiii mei ar fi putut fi răpiţi şi nu aş fi simţit nimic", a declarat jucătorul, pentru The Sun.

Jucătorul de 28 de ani se teme pentru copiii săi, Elena şi Josip: "Trec printr-o perioadă dificilă din viaţa mea. Mă tem că-mi vor răpi copiii. Fusese ziua băiatului meu atunci. Am cheltuit foarte mulţi bani pentru a şterge de pe Internet pozele cu copiii mei".

În acest caz, poliţia a reţinut patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani.

Afla mai multe despre: liverpoollovrenhotijaf 

viewscnt
Articole similare