Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Michel Platini ar putea colabora cu postul TF1 pentru CM-2018. Ce funcţie ar urma să ocupe fostul preşedinte al UEFA

Michel Platini ar putea colabora cu postul TF1 pentru CM-2018. Ce funcţie ar urma să ocupe fostul preşedinte al UEFA
Comentarii

Fostul preşedinte al UEFA, Michel Platini, ar putea colabora cu postul francez de televiziune TF1 în calitate de consultant pentru Cupa Mondială din Rusia.

Fostul şef al UEFA a avut deja mai multe discuţii cu responsabilii de la TF1, după ce a mai colaborat şi cu postul Canal +, în perioada 1987-2005.

La finalul lunii ianuarie, Michel Platini a depus un recurs la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), după suspendarea din orice activitate legată de fotbal.

În vârstă de 62 de ani, francezul a fost suspendat pentru opt ani în decembrie 2015 de justiţia internă a FIFA. Suspendarea a fost redusă în apel la şase ani, apoi la patru ani de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS)

Michel Platini a fost găsit vinovat de conflict de interese de către TAS, după ce a primit fără justificare două milioane de dolari de la FIFA, plată apropabă de preşedintele forului mondial, Joseph Blatter, în 2011.

El a contestat decizia TAS la Tribunalul federal elveţian, care însă a menţinut hotărârea forului sportiv de la Lausanne.

Michel Platini va putea reveni în activitatea fotbalistică la finalul anului 2019.

Afla mai multe despre: michel platiniuefacupa mondială,  

viewscnt
Articole similare