Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Leu jurizează cel mai mare concurs de colantări auto din România

Mihai Leu jurizează cel mai mare concurs de colantări auto din România

Auto

Comentarii

Mihai Leu, campion mondial la box şi campion naţional la raliu, va juriza împreună cu Piotr Ciński, campion mondial la Wrapping Auto, cel mai mare concurs de colantări auto din România – KING of Wrapps.

Organizat de Leykom, concursul KING of Wrapps se va desfăşura în zilele de 26, 27 şi 28 septembrie în Pavilionul Central din Romexpo–Bucureşti. Arena competiţională va fi inaugurată în cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud–Est, care va avea loc în perioada 26–29 septembrie la Romexpo–Bucureşti, Pavilionul Central. 

Valoarea premiilor este de 1000 de euro (premiul I), 700 de euro (premiul II) şi 500 de euro (premiul III). Câştigătorul Marelui premiu va primi titlul de “King of Wraps” şi o excursie la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas (bilet de avion, cazare şi intrare la expoziţie). 

Înscrierile la concurs se pot face aici, completând formularul online până pe 24 septembrie sau în timpul expoziţiei PRINT&SIGN (în limita locurilor disponibile). Se pot înscrie toate persoanele fizice rezidente în România, fără cazier şi eligibile pentru viza SUA. 

Afla mai multe despre: king of wrappsmihai leuconcurscompetitieromaniaromexpoauto 

viewscnt
Articole similare