Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, discurs de lider după eşecul cu Astra. Ce a declarat

Mihai Pintilii, discurs de lider după eşecul cu Astra. Ce a declarat

Superliga

Comentarii

Mihai Pintilii spune că pauza impusă de meciurile naţionalei le-a afectat ritmul. FCSB a pierdut cu 2-0 pe terenul Astrei la capătul unui meci foarte slab făcut de jucătorii lui Nicolae Dică.

FCSB se află într-o perioadă foarte slabă. Echipa antrenată de Nicolae Dică a ajuns la trei eşecuri consecutive, două în campionat şi unul în Europa League. Mai mult, FCSB n-a reuşit să înscrie nici măcar o dată în aceste trei meciuri. Pintilii spune că jucătorii sunt vinovaţi pentru această pasă proastă:

”Noi suntem singurii vinovaţi, vom munci mai mult şi capul sus. Se mai întâmplă, am zis, e o pasă proastă, încercăm de mâine să ne gândim la următorul meci. Şi să facem cât mai multe lucruri bune la antrenamente şi, după aia, la meciuri”, a declarat Mihai Pintilii.

Întrebat despre motivele pentru care FCSB nu mai învinge şi ce s-a rupt în parcursul FCSB-ului, Pintilii a explicat:: ”Se pare că perioada când a jucat naţionala, când s-a întrerupt, după aia când am venit nu se mai leagă jocul. În play-off eu zic că se va juca totul, că aşa în campionat poate să fie cineva şi la 6 puncte, se înjumătăţesc şi devin 3 puncte. Nu e vorba de oboseală, avem un lot numeros, nu jucăm aceiaşi jucători din 3 în 3 zile. La 3 zile se schimbă 4-5 jucători. Probabil, a intervenit puţină relaxare şi cred că la asta trebuie să lucrăm mai mult”

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbastraliga 1 

viewscnt
Articole similare