Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Roman va reveni pe teren după intervenţia la inimă! ”Sunt fericit că pot să joc fotbal din nou!” Cum l-a ajutat Mihai Rotaru pe fotbalist şi la ce sport a devenit vicempion naţional

Mihai Roman va reveni pe teren după intervenţia la inimă! ”Sunt fericit că pot să joc fotbal din nou!” Cum l-a ajutat Mihai Rotaru pe fotbalist şi la ce sport a devenit vicempion naţional
Comentarii

Mihai Roman a anunţat că va reveni pe gazon, după ce a suferit o intervenţie la inimă.

În urmă cu un an şi jumătate, atacantul în vârstă de 29 de ani nu a mai avut voie să facă efort din cauza problemelor cardiace. El a efectuat la Viena, săptămâna trecută, o ablaţie la inimă şi va reveni pe terenul de fotbal în două săptămâni. Roman mai are un an de contract cu echipa din Bănie şi îi este recunoscător finanţatorului Mihai Rotaru.

Patronul oltean l-a susţinut din toate punctele de vedere când a aflat de problema pe care o are. Mai mult decât atât, Rotaru i-a achitat toate salariile, chiar dacă acesta nu a jucat de un un an şi 6 luni. 

Mihai Roman a dezvăluit ce a făcut cât timp nu a jucat fotbal şi a spus că a devenit vicecampion naţional la Padbol, care este o formă mult mai spectaculoasă a tenisului de picior. 

”Sunt fericit că pot să joc fotbal din nou. Totul a decurs bine după intervenţia de la Viena şi în două săptămâni pot să intru la antrenamente. Îi sunt foarte recunoscator pentru tot domnului Rotaru, un om de nota 2.000, care m-a susţinut în toată această perioadă de pauză şi mers la doctori. M-a plătit normal, m-a ajutat cu tot ce s-a putut şi îi mulţumesc din suflet.

Oricum eu nu am stat de tot, am făcut mişcare şi am fost chiar vicecampion naţional la padbol, fotbal-tenis. Deci de la prima participare în turul României m-am clasat pe locul doi. Abia aştept acum să revin la treabă şi important e că pot să joc fotbal”, a spus Mihai Roman pentru ProSport. 

Potrivit transfermarkt.com, Mihai Roman este cotat la 50,000 de euro. 

 

Afla mai multe despre: mihai roman 

viewscnt
Articole similare