Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru se felicită pentru aducerea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova: „Bineînţeles că putem lua titlul cu el!”

Mihai Rotaru se felicită pentru aducerea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova: „Bineînţeles că putem lua titlul cu el!”
Comentarii

Mihai Rotaru este foarte mulţumit de alegerea făcută pentru postul de antrenor la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru se felicită pentru că l-a adus pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Patronul oltenilor este convins că formaţia sa poate cuceri titlul de campioană în Superliga României cu Gâlcă antrenor. Ba mai mult, omul de afaceri crede că România poate avea echipă în grupele Champions League printr-o strategie foarte bună şi speră ca Universitatea Craiova să fie acel club de succes.

„Cred că o echipă românească va putea juca în următorii 5-6 ani în grupele Champions League cu o strategie foarte bine pusă la punct. Sperăm să fim noi ăia, dar în acest moment nu poţi să pui obiectiv unui antrenor român la o echipă românească grupele Champions League.

Trebuie luate pas cu pas. Un Conference League, un Europa League, iar după doi-trei ani de zile, cu un culoar favorabil, grupele Champions League. Noi am ratat grupele Conference League pentru că am avut ghinion. 

Am luat roşu când am dominat clar. Am condus acolo în minutul 105, apoi am pierdut la penalty-uri. Bineînţeles că putem lua titlul cu Costel Gâlcă. Universitatea Craiova va sta bine cu Costel Gâlcă.

Fotbalul e făcut din momente. Gândiţi-vă ce ratare am avut în minutul 90 cu CFR Cluj. Apoi, a marcat în minutul 90+7 cu Sepsi. Dacă am fi înscris acolo, am fi avut trei puncte în faţa CFR-ului.

Referitor la jucători, evaluarea o face Costel Gâlcă. Evident că este o evaluare dinamică şi o să vedem la finalul sezonului ce se va întâmpla”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: costel galcauniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare