Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, declaraţii arogante despre situaţia lui Alibec: ”Mi-ar plăcea să primesc sfaturi doar de la cei care au realizat ceva în fotbal”

Mihai Stoica, declaraţii arogante despre situaţia lui Alibec: ”Mi-ar plăcea să primesc sfaturi doar de la cei care au realizat ceva în fotbal”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica spune că este deranjat de cei care îşi spun părerea despre cum ar putea Denis Alibec să-şi revină. Managerul sportiv al FCSB-ului susţine că atacantul de 27 de ani trebuie să arate profesionalism, deoarece are la dispoziţie cele mai bune condiţii din ţară.

Denis Alibec n-a reuşit să înscrie niciun gol în prima parte a sezonului Ligii 1. Atacantul de 27 de ani trece printr-o gravă criză de formă, iar mai mulţi oameni de fotbal au încercat să-i ofere sfaturi despre cum să depăşească această perioadă. Mihai Stoica s-a arătat însă deranjat de aceste sfaturi:

”Se discută atât de mult... Eu, câteodată, rămân consternat. Văd că, mai nou, primim sfaturi de la toată lumea. Mi-ar plăcea să primim sfaturi de la oameni care au realizat mai mult ca noi în fotbalul românesc. Nu sunt oameni care după '89 să fi realizat ce am realizat noi prin Europa şi cum am reprezentat noi fotbalul românesc. De-aia nu prea avem de la cine să primim cu braţele deschise sfaturi”, a declarat Mihai Stoica.

Oficialul vicecampioanei a încercat să lămurească şi situaţia în care se află Denis Alibec. În ultima etapă din 2017, Alibec a preferat să meargă la munte, lucru care l-a nemulţumit de Nicolae Dică. De altfel, relaţia dintrei cei doi nu este foarte bună. Mihai Stoica spune că fiecare trebuie să-şi facă meseria:

”Ideea este în felul următor: Denis Alibec are un contract pe care trebuie să-l respecte, să se antreneze şi să joace cum îl recomandă calităţile fotbalistice pe care le are. Nicolae Dică trebuie să antreneze şi să-şi pună în slujba echipei calităţile pe care le are, pe care le-a dobândit în activitatea de fotbalist şi apoi în cea de tehnician. Iar eu nu trebuie decât să asigur condiţiile, bineînţeles, condiţiile sunt asigurate de patron, dar eu să mă asigur ca totul e în regulă. V-am spus, avem cele mai bune condiţii de pregătire. Uitaţi-vă cum arată băieţii, ce echipament avem, ce adversare avem în pregătire, ce bază avem. Nu cred că mai există niciun motiv să ne aşezam la mese, scaune ş.a.m.d. Pur şi simplu fiecare ştie ce are de făcut şi trebuie să fie profesionist, să-şi facă datoria”, a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: denis alibecmihai stoicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare