Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, în mare formă: ”Am văzut doar prima repriză de la Astra - CFR, urmăresc un serial de mare succes!” De ce s-a împiedicat FCSB la Iaşi

Mihai Stoica, în mare formă: ”Am văzut doar prima repriză de la Astra - CFR, urmăresc un serial de mare succes!” De ce s-a împiedicat FCSB la Iaşi

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a fost foarte binedispus după ce FCSB a câştigat cu 1-0 la Craiova. Managerul sportiv al FCSB-ului spune că n-a putut să urmărească repriza a doua a meciului Astra - CFR 0-2, deoarece a fost ţinut ocupa de un serial.

FCSB a câştigat greu la Craiova, printr-un gol marcat de Teixeira în minutul 86. La final, Mihai Stoica a fost foarte binedispus. Întrebat dacă a urmărit Astra - CFR Cluj 0-2, managerul sportiv al FCSB-ului spune că a fost ocupat cu un serial:

"Am văzut doar prima repriză de la Astra. De ce doar prima repriză? Pentru că urmăresc un serial de mare succes în care sunt implicaţi răufăcători şi oameni ai legii şi erau acolo nişte probleme. Şi eu, cum sunt de partea oamenilor legii, voiam să văd ce se întâmplă, de aceea n-am mai stat să văd a doua repriză. Cred că binele va triumfa până la urmă”, a declarat Mihai Stoica.

Oficialul FCSB-ului a explicat într-un mod original motivul pentru care jucătorii lui Nicolae Dică s-au împiedicat la Iaşi: "Voi ştiţi cum e la ciclism.  De-aia cicliştii se tot schimbă la conducerea plutonului. Ei mai schimbă locurile, îi vine vântul în faţă celui de pe primul loc, aşa a fost şi la noi. Nouă ne-a venit vântul în faţă la Iaşi".

Afla mai multe despre: fcsbcs u craiovaliga 1mihai stoica 

viewscnt
Articole similare