Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica n-a rămas dator. Replica ironică dată lui Marko Dugandzic, după declaraţiile croatului | EXCLUSIV

Mihai Stoica n-a rămas dator. Replica ironică dată lui Marko Dugandzic, după declaraţiile croatului | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica i-a oferit o replică ironică lui Marko Dugandzic (29 de ani), atacantul care a declarat că n-ar acceptat o ofertă de la FCSB, fiind legat sufleteşte de Rapid după experienţa bună de la echipa din Giuleşti.

În urmă cu câteva zile, Marko Dugandzic a declarat că nu ar putea accepta o eventuală ofertă pe care i-ar face-o FCSB, iar Mihai Stoica nu a rămas dator. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a răspuns cu o ironie la adresa croatului.

Mihai Stoica: "Nu l-a chemat nimeni la FCSB pe Marko Dugandzic"

După declaraţiile făcute de Marko Dugandzic, Mihai Stoica a spus că nimeni de la FCSB nu l-a "chemat" pe atacantul croat la FCSB ca el să poată refuza o eventuală ofertă. "Marko Dugandzic, care nu vine la FCSB, a spus clar. Nu l-a chemat nimeni, dar el zice că nu vine", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Marko Dugandzic a plecat de la Rapid la câteva etape după startul actualului sezon, după ce sezonul trecut a fost golgheterul campionatului.

Ce a declarat Marko Dugandzic despre FCSB

Întrebat dacă ar accepta o ofertă de la FCSB, Marko Dugandzic a spus: "(n.r. - Marko, dacă peste un an, din momentul de acum, un club românesc, să zicem FCSB, îţi face o ofertă să te întorci în România, ai accepta?) Nu, nu, nu! Pfff! Nu cred! Din prima zi în care am venit la Rapid am simţit că e ceva unic. Ce am simţit şi încă simt nu poate fi descris. M-am simţit foarte bine şi, aşa cum se zice, Rapidul îţi intră în suflet şi nu mai iese. 99% n-aş accepta, pentru că nu pot! (...)

Pentru moment, inima mea e alături de Rapid şi ar fi necinstit să mă duc acolo. Pot să îmi dea câţi bani vor, nu e vorba despre asta. În carieră nu ai parte de multe cluburi de acest fel, care să-ţi ajungă la inimă", a spus Marko Dugandzic, la gsp.ro.

  • 2,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marko Dugandzic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoicamarko dugandzicfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare