Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, "scut" pentru Ştefan Târnovanu: "Bineînţeles că nu e ok, dar la fel de mare e greşeala când ratezi singur cu portarul!" | EXCLUSIV

Mihai Stoica, "scut" pentru Ştefan Târnovanu: "Bineînţeles că nu e ok, dar la fel de mare e greşeala când ratezi singur cu portarul!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Ştefan Târnovanu (23 de ani), cel care a ieşit eronat pe o centrare în minutul 70, fază la care Florin Ştefan a egalat pentru Sepsi. Partida de la Sf. Gheorghe s-a terminat 2-2.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a comparat eroarea lui Târnovanu cu ratările colegilor săi din atac din prima repriză cu Sepsi, când avansul "roş-albaştrilor" de pe tabelă putea fi mult mai mare decât 1-0, prin golul marcat de Florinel Coman. Alexandru Băluţă şi Octavian Popescu au ratat şanse importante.

Ştefan Târnovanu, apărat de Mihai Stoica după gafa din Sepsi - FCSB 2-2: "Imediat îl condamnă lumea"

Stoica a spus că este o greşeală la fel de mare, şi să ratezi singur cu portarul, dar şi să ieşi greşit la o centrare şi să permiţi advesarului să înscrie un gol, sunt erori la fel de mari.

"În momentul în care un portar greşeşte, imediat îl condamnă lumea. La fel de mare greşeală este când eşti singur cu portarul şi ratezi. Când Târnovanu a făcut cele mai bune jocuri din carieră pe stadionul ăsta, atunci toată lumea l-a lăudat.

A făcut o greşeală. Dacă eram puţin mai atenţi, putea fi reparată. Se întâmplă, ce putem să facem? Bineînţeles că nu este ok, dar chiar şi aşa, noi nu trebuia să ajungem aici. Puteam să conducem lejer la o diferenţă mult mai mare", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbstefan tarnovanugafasuperliga 

viewscnt
Articole similare